Ahli PR1MALAYSIA

Komuniti PR1M


Komuniti PR1M adalah satu inisiatif Jejari ICT Anak Johor mengumpul sebanyak mungkin seluruh masyarakat Johor dari pelbagai kaum, agama dan bangsa untuk bernaung dibawah SATU KOMUNITI yang berteraskan PERMUAFAKATAN dalam perkara-perkara yang melibatkan KEBAJIKAN sesama AHLI, Urusan Jualbeli Produk IKS yang diusahakan oleh Ahli mahupun keperluan kepada sesuatu Perkhidmatan atau Perniagaan.

Tujuan penubuhan Komuniti PR1M untuk MEMBINA SATU KOMUNITI yang dapat MENGUBAH cara KEHIDUPAN masyarakat dalam membantu kehidupan TERSEPIT dan DIHIMPIT khususnya MASALAH KEWANGAN yang begitu ketara. Maka disinilah Komuniti PR1M memainkan peranan PENTING menyuraikan kemelut masyarakat yang BERHUTANG atau MEMERLUKAN BANTUAN KEWANGAN dengan menyediakan Program Sistem KONGSI dan SIMPAN.

Komuniti PR1M juga akan MEMBIMBING dan MENDIDIK masyarakat pelbagai kaum dalam BIDANG PERNIAGAAN seperti PENUBUHAN SYARIKAT, KERTAS KERJA PEMBIAYAAN PERNIAGAAN, PENYEDIAAN COMPANY PROFILE, KHIDMAT PENGURUSAN CUKAI PENDAPATAN SYARIKAT atau PERSENDIRIAN dan lain-lain lagi.

Sertailah kami semoga kami dapat MEMBANTU seluruh masyarakat Johor dalam suasana ‘SHARING ECONOMY’ yang dapat dimanfaatkan secara PERMUAFAKATAN. Sesuatu itu tidak akan BERGOLEK kepada kita dan sebelum kita TERGOLEK sediakan PAYUNG yang tidak dapat dikilas oleh RIBUT dan PETIR.

Sekian.


Professor Dr. Jamal Saat 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan